Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydział Nauki o Żywności, Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności (Pl. Cieszyński 1, 10-720 Olsztyn), sala 437
Godziny:
Rodzaj imprezy:
29.09.2017 10:00-11:30 brak miejsc
29.09.2017 12:00-13:30 brak miejsc
warsztaty
Opis:
Warsztaty będą obejmowały przedstawienie różnic między sokami a nektarami na przykładzie produktów rynkowych, zapoznanie uczniów z informacjami zawartymi na etykietach, zaprezentowanie przykładowych metod oceny oraz degustacja tego typu produktów.
Filmowanie i fotografowanie Biorąc udział w wydarzeniach Nocy Naukowców z EIT Food przyjmujesz do wiadomości, że w ich trakcie odbywa się filmowanie i fotografowanie. Tym samym, decydując się na udział w wydarzeniach w Galerii Warmińskiej w dniu 4 października 2019 roku, wyrażasz zgodę na używanie przygotowanych materiałów filmowych i zdjęć przez organizatorów wydarzeń do celów informacyjnych i promocyjnych, a także zwalniasz organizatorów od odpowiedzialności związanej z wykorzystaniem tych materiałów.